Читај ми!

Хоће ли преживети сам на Марсу?

Олуја је прекинула везе, а астронаут остао сам на непријатељској Црвеној планети! Залиха има за 28 дана... Редитељ Ридли Скот се враћа на велика врата научно-фантастичног жанрa са филмом „Марсовац: Спасилачка мисија, три-де“, урађеном на основу истоименог, најаутентичнијег СФ романа у последњих неколико година, аутора Ендија Вира.

Хоће ли преживети сам на Марсу? Хоће ли преживети сам на Марсу?

Радња филма смештена je на Марс, а у средишту приче је астронаут Марк Ватни (Мет Дејмон), први човек који је крочио на Црвену планету. Убрзо након слетања, Ватни је суочен са могућношћу да буде и први који ће на Марсу оставити своје кости.

Снажна олуја прекинула је мисију на Марсу након чега су преостали чланови посаде изгубили сваки контакт са Ватнијем.

Упркос свему, он је преживео, али остао је сам и напуштен на непријатељској планети. Са ограниченим ресурсима, покушава да преживи и пошаље поруку на Земљу да је још увек на Марсу како би га колеге спасле.

Има довољно залиха да преживи 28 дана у немогућим условима. Милионима километара далеко, НАСА и тим интернационалних научника неуморно ради да врати „Марсовца“ кући, док његова посада планира одважну, ако не и немогућу мисију спасавања.

Оштроумна, духовита и напета прича ујединиће све Земљане док буду помно пратили повратак „Марсовца“ на Земљу.

Адаптацију романа Марсовац Ендија Вира за филмско платно написао је Дру Годард, познат по филмовима Светски рат З и Дердевил.

Поред Дејмона, Ридли Скот је окупио импресивну глумачку екипу: Џесику Честејн, Кристен Виг, Кејт Мару, Мајкла Пену, Џефа Данијелса, Чиветела Ехиофора и Доналда Гливера.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара