Читај ми!

Краљ Ерик глуми у хрватском филму за децу

Ерик Кантона, легендарни француски фудбалер, главна је звезда хрватског филма за децу „Анка“ који се тренутно снима у шибенском залеђу.

Како преноси АФП, филм у коме игра и Раде Шербеџија, заснован је на роману Мате Ловрака Анка Бразилијанка и прича је о раднику циглане (игра га Кантона) који усваја девојчицу без родитеља.

„Ова улога ће Кантону представити као заиста озбиљног глумца. Он глуми исто тако добро као што је играо фудбал“, рекао је редитељ филма Дејан Аћимовић за хрватске медије.

Ово није прва улога за 49-годишњег фудбалера и бивше звезде Манчестер јунајтеда који је досад снимио десетак филмова.

Кантона је играо за неколико француских клубова пре него што је прешао у Манчестер јунајтед с којим је освојио четири титуле у Премијер лиги.

Године 2001, Краљ Ерик, како су га навијачи Јунајтеда звали, проглашен је играчем века овог енглеског клуба.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара