Читај ми!

„Пријатељи“ се нису окупили због...

Прошло је 11 година откад се планетарно популарна серија завршила, а фанови се још надају поновном окупљању њихових омиљених јунака. Међутим, Кортни Кокс која је тумачила лик Монике, каже да се то никада неће десити... и то можда због једне особе.

Током интервјуа који је дала за Yahoo, Кортни су питали, између осталог, да ли ће се чувени Пријатељи поново окупити. Глумица је одговорила да се читава екипа чак није нашла у истој просторији од када се серија завршила 2004. године.

„Никада нисмо имали окупљање Пријатеља. Увек је неко фалио када бисмо се окупили и причали о неким плановима, тачније увек би фалила једна особа. Не бих никог да именујем, али то можда и није Дејвид Швимер (који је тумачио лик Роса)“, нашалила се популарна Моника.

Кортни Кокс је додала да, иако се по многим серијама на крају сними филм, са овом серијом то неће бити случај.

„О Боже, људи, молим вас, пустите то. То нећемо радити!“, изричита је славна Американка, али се нашалила како је филм о њеном лику Моники Гелер супер идеја.

„Филм би се звао Дружење са Моником, а људи би хрлили у биоскопе да га гледају“, шали се педесетогодишња глумица.

Можда се читава екипа Пријатеља више не дружи, али рекло би се да су бар Рејчел и Моника остале у добрим односима. Наиме, Џенифер Анистон је прошле недеље дошла на премијеру Кортниног редитељског дебија Just Before I Go и колегиници пружила свесрдну подршку.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара