Читај ми!

Породица Ејми Вајнхаус дистанцирала се од документарца

Породица преминуле британске певачице Ејми Вајнхаус дистанцирала се од документарног филма „Ејми“ који ће бити приказан у мају на филмском фестивалу у Кану оцењујући да то остварење ствара „заблуду“ о певачици, преносе данас британски медији.

Документарни филм говори о почечима певачице која се прославила хитом Rehab све до њене смрти 2011. године.

Породица певачице саопштила је да се дистанцира од филма јер доводи у заблуду гледаоце и представља „промашај“ и „пропуштену прилику“ да се ода истинско признање таленту Ејми Вајнхаус.

„Постоје прецизне оптужбе на рачун породице и менаџера које су неосноване. Документарни филм сугерише да смо певачицу наговарали да настави наступе уместо да се лечи“, изјавио је неименовани портпарол породице Вајнхаус.

Филм је режирао британски редитељ Асиф Кападиа, који је рекао да је снимање документарца почело уз подршку целе породице Ејми Вајнхаус и додао да филм сматра објективним.

Протагонисти филма су додали да су разговарали са породицом, пријатељима како би створили што бољу слику о певачици.

Недавно је објављен трејлер филма, који се састоји од необјављених архивских снимака певачице на почетку каријере као и снимци снимања њеног другог албума Back to Black.

Ејми Вајнхаус (27) умрла је од тровања алкохолом 23. јула 2011. године. Била је позната по изражајном контраалту и мешавини музичких жанрова - ритма и блуза, соула и џеза.

Документарни филм ће бити приказан ван конкуренције за Златну палму 68. Међународног филмског фестивала у Кану, који ће бити одржан од 13. до 24. маја.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара