Читај ми!

„Горчило“ дочекан овацијама у Бечу

У бечком биоскопу „УЦИ Киновелт миленијум сити“ премијерно је приказан филм „Горчило“, чиме је ушао у редован филмски репертоар у главном граду Аустрије.

После успешног приказивања филма Мали Будо, након кратког времена бечка публика је синоћ имала прилику да ужива у још једном домаћем филму - редитеља Милана Караџића, који је базиран на комедији Јеси ли дошао да ме видиш Миодрага Мије Караџића.

Радња филма Горчило се одвија у црногорском брдском селу 1968. Године, која је била година промена у бившој Југославији.

За премијером филма Горчило, на коју су дошли и протагонисти како би разговарали са публиком, владало је велико интересовање.

Велика дворана бечког биоскопа, која има око 850 места, била је распродата до последњег места.

Глумац Милутин Мима Караџић изразио је, после премијере, велико задовољство одјеком који је филм имао у Бечу.

„Имали смо фантастичан пријем, сјајну премијеру“, нагласио је репортеру Танјуга, додајући да су овације које је добила екипа филма нешто што сваки глумац може само да пожели.

Према његовим речима, Беч је врхунац турнеје који је направио филм од Љубљане, преко Загреба, Беча, и потом Будимпеште.

У разговору са публиком Мима Караџић је открио да се на филму радило и по 12 сати дневно, али да је све било са неком лакоћом због одличне атмосфере и савршеног тима.

„Видимо се у неком следећем пројекту“, поручио је публици која је својим аплаузом доказала да воли Миму као глумца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво