Читај ми!

Линч неће режирати наставак „Твин пикса“

Амерички редитељ Дејвид Линч саопштио је да неће режирати наставак култне серије "Твин пикс" због спора око новца с телевизијском мрежом Шоутајм.

Линч је на свом налогу на Tвитеру написао да је, после годину и четири месеца, напустио преговоре јер му није дато довољно новца да „уради сценарио на начин на који он мисли да треба да буде урађен“, пренео је Би-Би-Си.

„Волим свет Твин пикса и волео бих да су се ствари другачије завршиле“, написао је Линч, који је са коаутором серије Марком Фростом већ написао сценарио за девет нових епизода.

Линч је додао да је овог викенда почео да зове глумце да их обавести да неће режирати серију, уз назнаку да би серија могла да буде снимљена и без њега.

Шоутајм је убрзо после његових коментара на Твитеру издао саопштење у којем изражава жаљење због Линчове одлуке.

„И даље се надамо да ћемо моћи да вратимо Твин пикс у свом његовом сјају са оба његова изванредна креатора, Дејвидом Линчом и Марком Фростом“, наведено је у саопштењу ТВ мреже.

Линч и Фрост су у октобру прошле године најавили да ће радити трећу сезону серије Твин пикс, која би била емитована на америчком ТВ каналу Шоутајм.

Глумац Кајл Меклахлан је у јануару потврдио да ће поново играти чувеног ФБИ агента Дејла Купера у новим епизодама.

Серију, приказивану пре 25 година, часопис ТВ Гајд је уврстио међу 25 култних серија у свету, а добила је и три награде Златни глобус.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара