Читај ми!

Стиже љубавни филм године – „Најдуже путовање“

Премијера романтичне драме „Најдуже путовање“ са Скотом Иствудом, Британи Робертсон, Уном Чаплин и легендарним Аленом Алдом у Београду 9. априла у биоскопу „Синеплекс“ у „Ушћу“.

Романтична драма Џорџа Тилмана Млађег Најдуже путовање заснована на истоименом светском бестселеру Николаса Спаркса приказује две приче раздвојене временом, али спојене судбином, наводи се у саопштењу дистрибутерске куће „Мегаком“.

Гледаоци ће у филму упознати Лука (Скот Иствуд), бившег првака у јахању бикова који покушава да врати стару славу, и Софију (Брит Робертсон), студенткињу која је управо добила посао из снова у Њујорку.

Док бројне несугласице, али и високи идеали, њихову везу стављају на пробу, двоје младих наћи ће надахнуће након случајног сусрета са Ајром (Алан Алда) и његовим сећањима.

Унука Чарлија Чаплина, Уна, која тумачи улогу Рут, описује изборе главних женских ликова речима: „Обе су на крају жртвовале своје снове због мушкараца. Али то је нешто што је заиста за дивљење, јер су на крају то учиниле због љубави. И свака жртва која се направи због љубави је оправдана. Зато што то није жртва, то је избор“.

Најдуже путовање на репертоарима српских биоскопа од 10. априла. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара