Читај ми!

Нова егзотична авантура Џуди Денч, Гира и Наја

Наставак приче о егзотичном хотелу, љубави и тајнама, Ричард Гир, Џуди Денч, Бил Нај и Дев Пател насмејаће до суза љубитеље комедије овог пролећа. Остварење Џона Мадена "The Second Best Exotic Marigold Hotel" у домаће биоскопе стиже 23. априла.

Велики Сонијев сан, који му одузима и више времена него што има, је отварање још једног хотела. Потребно је много труда око тога јер мора да се посвети и љубави свог живота, Сунаини са којом треба да се венча.

Бацио је око на једно имање јер је његов први подухват „Best Exotic Marigold хотел за старије и лепе“ остао са само једном слободном собом, што представља проблем за нове госте Гаја (Ричард Гир) и Лавинију (Темзин Грег).

Евелин и Даглас (Џуди Денч и Бил Нај) су се прикључили радној снази Џаипура, док Норман и Керол (Роналд Пикап и Дајана Хардкасл) разговарају о замршеним односима своје везе, а Меџ (Селија Имри) балансира између два богата просца.

Можда је нова менаџерка хотела Муријел (Меги Смит) једина која зна одговор, као чувар свих тајни...

У наставку остварења The Best Exotic Marigold Hotel из 2012. године, такође комедији Џона Мадена The Second Best Exotic Marigold Hotel, глумачку екипу, осим Гира, Наја, Џуди Денч и Меги Смит, чине Дев Пател (прославио се захваљујући филму Милионер из блата) и Тина Десаи.

Пред српску публику филм долази 23. априла, најавила је дистрибутерска кућа „Мегаком“. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара