Читај ми!

Аутор „Игре престола“ спрема нову серију

Џорџ Р.Р. Мартин, аутор серије романа коју је отворила „Игра престола“, припрема нову серију са телевизијом ХБО иако још није завршио сагу о измишљеном свету Западних земаља.

Популарни писац фантастике Џорџ Р.Р. Мартин ради на новом пројекту под насловом Captain Cosmos у сарадњи са компанијом ХБО, преноси Танјуг.

Серија се неће бавити ни змајевима, ни белим ходачима ни било каквим ратовима између крунисаних глава.

Према писању листа Ентертејмент викли, радња ће бити смештена у време настанка телевизије, 1949. године, а главни јунак ће бити писац научне фантастике.

ХБО засад није открио много информација о серији, осим да ће сценарио бити поверен Мајклу Касуту (Z Nation).

Мартин тренутно пише шести роман своје популарне саге Ветрови зиме (The Winds of Winter), чије је прво поглавље недавно овјавио на свом блогу.

„Волео бих да сам га већ објавио. Можда сам превише оптимистичан када је реч о мојој способности да га брзо завршим. Отказао сам учешће на две конвенције и далеко више интервјуа, како бих га завршио у року“, поручио је писац.

До нове серије и новог романа, поклоници дела Р.Р. Мартина моћи ће да уживају у нових десет епизода Игре престола које ће почети да се приказују од 12. априла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара