Читај ми!

Плануле карте за премијеру „Ничијег детета“ у Звечану

Прва пројекција филма „Ничије дете“ на Косову и Метохији биће одржана у понедељак у Дому културе у Звечану у организацији Канцеларије за Косово и Метохију, у сарадњи са „Мегаком“ филмом, Општином Звечан и Културним центром Косовска Митровица.

Пројекције филма у родном граду главног глумца остварења Ничије дете Дениса Мурића одржаће се у понедељак 6. априла у три термина, у 17, 19 и 21 час и након сваке пројекције публици ће се поклонити екипа филма, преноси Танјуг.

Карте за све три пројекције продате су за неколико сати, па ће се због великог интересовања одржати још три пројекције дан касније.

Поводом премијере остварења Вука Ршумовића Ничије дете сутра ће у 16 часова, такође у Дому културе у Звечану, заказана је конференција за медије, на којој ће се обратити редитељ филма, главни глумац Денис Мурић и помоћник директора Канцеларије за Косово и Метохију доктор Душан Јововић.

Ничије дете је српски филм из 2014. године, који је режирао Вук Ршумовић. Светску премијеру имао је 4. септембра 2014. године на Филмском фестивалу у Венецији, у оквиру независног такмичарског програма на 29. Међународној недељи филмске критике, док је премијерно приказан у Србији имао 28. фебруара 2015. године на ФЕСТ-у.

Главни глумац Денис Мурић добитник је награде за најбољу мушку улогу на овогодишњем ФЕСТ-у.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара