Читај ми!

„Бићемо прваци света“ видело 150.000 људи

За две недеље приказивања у домаћим биоскопима, филм Дарка Бајића „Бићемо прваци света“ видело је 150.000 људи. Прича о првом кошаркашком злату премијерно у Словенији 17. марта, а у Македонији два дана касније.

Филмска прича о походу југословенских спортиста на прво златно кошаркашко одличје не престаје да привлачи домаћу публику. Бићемо прваци света за две недеље је погледало 150.000 људи, преноси Бета.

Тим поводом глумци су провели суботње поподне са малишанима који су се окупили у биоскопу „Синеплекс“ у „Ушћу“, наводи се у саопштењу продуцентске куће "Intermedia Network".

Милош Биковић, Страхиња Блажић, Марко Јанкетић, Марија Стокић и Ивана Дудић стрпљиво су давали аутограме и сликали се с многим обожаваоцима, додаје се у саопштењу.

Филм о оснивачима чувене југословенске кошарке и првој златној медаљи освојеној на Светском првенству у Љубљани 1970. године премијерно ће бити приказан у Словенији 17. марта.

Премијери у Словенији присуствоваће велики део глумачке и ауторске екипе овог филма, као и словеначки глумци који су играли у остварењу.

Македонска премијера заказана је за 19. фебруар.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара