Читај ми!

„Звездани ратови 8“ на великом платну 2017!

Компанија „Волт Дизни“ најавила је премијеру осмог дела филмског серијала „Звездани ратови“ за 26. мај 2017. године!

Тачно четири деценије и један дан након објављивања првог филма серијала Звездани ратови, 26. маја 2017. године, у освајање светских биоскопа кренуће осми део чувене франшизе, јавља Ројтерс.

Режисер и сценариста биће Американац Рајан Џонсон, познат по трилеру Brick, а режирао је и три епизоде награђиване серије Чиста хемија.

Такође, у децембру 2016. године стиже и прво спин-оф остварење, то јест први филм франшизе Звездани ратови са радњом независном од главне приче, под називом Rogue One.

Мало је података доспело до медија, али се зна да ће у филму који ће обожаваоцима Звезданих ратова прекратити време до изласка осме епизоде, играти Фелисити Џоунс и да ће режију потписати Герет Едвардс. 

Седми део Звезданих ратова, остварење Буђење силе (Star Wars: The Force Awakes) треба да се појави у биоскопима 18. децембра 2015. године.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара