Читај ми!

Престаните да бацате пице на Вајтову кућу!

Творац серије Винс Гилиган бесан је на обожаваоце серије "Breaking Bad" и апелује на њих да престану да бацају пицу на кров куће у Новом Мексику у којој је серија снимана, по узору на чувену сцену у једној од епизода – када Волтер Вајт изнервиран баци породичну пицу на кров своје куће.

Кућа која се налази у Албукеркију послужила је током снимања као кућа породице Вајт, а након завршетка серије, Луи и Френсис Падиља вратили су се свом уобичајеном животу у њој.

Међутим, кућа је након светске популарности серије постала права туристичка атракција.

„Брачни пар који живи у тој кући су заиста најдивнији људи на свету. Њима је потпуно у реду да је људи обилазе и да се сликају, све док је то у границама здравог разума. Али они су нас обавестили да људи у последње време упадају на њихов посед и да су веома непристојни кад неко од њих изађе и то им каже, а сваку меру је превршило то што су почели да бацају пице на њихов кров“, изјавио је Винс Гилиган, видно изнервиран.

Глумац Џонатан Бенкс, који је тумачио улогу Мајка Ермантраута и у Breaking Bad-у, као и у Better Call Saul рекао је: „Да вам кажем нешто... Нема ништа оригинално или забавно у томе да бацаш пицу на нечији кров. Нема ничег смешног, ни новог у томе. И ако ухватим неког од вас, пребићу вас“.

„Не волим такве фанове, у ствари уопште их не сматрам обожаваоцима... више кретенима“, додао је Гилиган. 

Глумац Ден Норис, који је тумачио улогу Хенка Шредера, огласио се овим поводом још у децембру 2012. године. Норис је на Твитер окачио слику са власницима чувене куће уз поруку: „Прави власници Волтерове куће. Не, они не кувају мет. Да, они ће вас пребити ако баците још једну пицу на њихов кров!“

Френсис Падиља је изјавила за телевизијску станицу KRQE: „Већина људи која дође да обиђе кућу су у реду. Али ту је увек тих неколико идиота који мисле да имају право да раде шта год хоће. Е, па није тако. Ако људи упадну на моје имање, ја ћу их тужити! То је то“.

У једној од епизода треће сезоне Breaking Bad-а, Волтер Вајт, којег игра Брајан Кранстон, баца пицу на кров куће, након сукоба са својом женом Скајлер, након чега му она залупи врата испред носа.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара