Читај ми!

Нова сезона „Игре престола“, нова и Арја

Мејси Вилијамс, која тумачи лик Арје наговестила је прошле године да ће њен лик претрпети велике промене у петој сезони „Игре престола“. Глумица је нагласила да је последња сезона бити крај Арје какву знамо, али не брините, она не иде нигде, само ће имати потпуно нови изглед.

Ентертејмент викли је објавио ексклузивно слику „нове“ Арје, на којој је видимо како је из своје уобичајено поцепане одеће у новој женственој одећи са плетеницама.

Мејси Вилијамс је изјавила како је промена толико драстична да је нико на сету није препознао.

„Нови изглед је веома неутралан, врло обичан, али за промену сам чиста! Коначно имам чисту косу“, нашалила се млада глумица. 

А откуд нови изглед? Не бисмо превише да откривамо, али како је и трејлер за нову сезону потрвдио, Арја дефинитивно стиже у Бравос. Према књигама Џорџа Р. Р. Мартина, ово је место где ће она проћи кроз велику промену. А Вилијамсова је такође поменула „веома тешке“ сцене које је имала у новој сезони.

Остаје непознато колико ће лик Арје пратити књиге у петој сезони, али ћемо без сумње бити спремни да упознамо нову страну младе Старкове.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара