Читај ми!

Нова „Пепељуга“ стиже 11. марта

Премијера „Дизнијевог“ филма „Пепељуга“ заказана је за 11. март у 19.30 у биоскопу „Синеплекс“ у „Ушћу“. Дан касније стиже на редовне биоскопске репертоаре.

Студио „Дизни“ припремио је и кратак анимирани филм Залеђена журка, који ће се приказивати само непосредно уочи пројекција остварења Пепељуга, преноси Танјуг.

Нова екранизација познате бајке прати згоде и незгоде младе Еле (Лили Џејмс) након што се њен отац, трговац, ожени другом женом после смрти Елине мајке, наводи се у најави дистрибутерске куће Тарамаунт филм.

Пошто жарко жели да подржи свог вољеног оца, Ела ће дочекати нову маћеху (Кејт Бланчет) и њене ћерке Анастасију (Холидеј Грејнџер) и Дризелу (Софи Мекшера) раширених руку.

Али кад Елин отац неочекивано премине, девојка ће се наћи у милости и немилости љубоморне и сурове нове породице и убрзо ће постати обична слушкиња прекривена пепелом и злобно прозвана Пепељуга.

Иако је лако могла да изгуби наду, Ела је, упркос злоби којом је окружена, одлучна у томе да поштује речи своје мајке на самрти да буде храбра и љубазна.

Једног дана упознаће очаравајућег младића у шуми. Уверена да је пред њом шегрт у палати, а не принц, Ела ће помислити да је нашла сродну душу.

Њена срећа ће се можда напокон променити кад палата пошаље отворену позивницу за све даме да дођу на бал, јер ће се Ела понадати да ће опет видети шармантног Кита (Ричард Маден).

Међутим, њена маћеха ће јој забранити да присуствује балу и безобразно ће јој поцепати хаљину.

У међувремену, прорачунати велики војвода (Стелан Скарсгард) смислиће план да уништи принчеве наде да ће се поново видети са Елом и потражиће помоћ за то од злобне маћехе.

Али, као и у свакој доброј бајци, помоћ стиже у виду добре просјакиње (Хелена Бонам Картер) која ће се појавити са бундевом и паром мишева и променити Пепељугин живот заувек.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара