Читај ми!

Шта би било да су силе Осовине победиле

Највећа компанија за интернет трговину „Амазон“ продуцираће пет ексклузивних серија, укључујући екранизацију изузетно популарног романа „Човек у високом дворцу“. Пилот-епизода је добила највише оцене публике, а може да се погледа на „Јутјубу“.

Публика је дала свој глас, а „Амазон“ послушао, па ће продуцирати пет серија које су гледаоци највише похвалили. Серије за одрасле су Тhe Man in the high castle , Мad Dogs и Тhe New Yorker Presents, a за децу Just add magic и Тhe Stinky and dirty show.

Свакако се највише очекује од серије Тhe man in the high castle, адаптације истоименог романа Филипа К. Дика (код нас објављен као Човек у високом дворцу), чија је пилот-епизода била најгледанија, са преко 8.500 коментара, а чак 7.500 људи је оценило са максималних пет звездица.

Екранизација романа Филипа К. Дика бави се мрачном визијом алтернативне историје и дешавањима у Северној Америци након победе сила Осовине у Другом светском рату.

Занимљиво је и веома охрабрујуће да је продуцент серије Ридли Скот, човек који је већ имао искуства са екранизовањем Диковог књижевног опуса, пошто је 1982. године режирао Блејд ранер, по роману Сањају ли андроиди електричне овце?.

Уколико желите да погледате о чему се ради, пилот-епизоду можете наћи на ЈутјубуТhe Man in the high castle делује спремно да уздрма Netflix на свом трону када је у питању продукција серијских драма доступних на интернету, пише Гардијан.

Мad Dogs, адаптација серије канала Sky 1, наишла је на слабије реакције критичара, али је од две хиљаде гледалаца добила пет звездица. Главну улогу игра Шон Рајан, широј јавности познат из серије Тhe Shield, а очекује се да Мad Dogs буде пуна црног хумора.

Највеће изненађење према писању британске штампе је то што јеАмазон“ одлучио да настави снимање серије Тhe New Yorker Presents, која је урађена у документарном стилу и која се бави широком палетом тема, као и магазин чије име носи.

Она је била најмање гледана од свих понуђених, али они који су је погледали дали су јој добре оцене, у просеку четири и по звездице.

Тако је претходно серија Transparent имала проблем са гледаношћу, да би касније освојила два Златна глобуса.

Што се тиче серија које нису прошле, ситком Salem Rogers није добио шансу, Cocked и Down Dog нису деловали као да имају довољно идеја за целу сезону, а што се тиче ревизионистичке драме о америчком грађанском рату Point of honor гледаоци би требало да су срећни што су им скраћене муке.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара