Читај ми!

„Атомски здесна“ недељом на РТС-у

Усред премијерне сезоне серијског и играног програма РТС-а, на Првом програму ће се емитовати остварење Срђана Драгојевића као серија од три епизоде. Сваке недеље увече гледаоци ће моћи да уживају у једној епизоди.

После филмова Ми нисмо анђели, Лепа села лепо горе, Ране, Парада, познати филмски редитељ и сценариста Срђан Драгојевић упустио се у жанровску авантуру и снимио, како каже, најнеобичнији филм у каријери.

Атомски здесна је трагична фарса која прати групу продаваца „тајм шеринг“ апартмана купцима из бивше Југославије. И као што се не може спасити од атомске бомбе, без обзира на команду „атомски здесна“, тако ни главни јунаци не могу да избегну сурови капитализам.

„У овој серији ће крај бити потпуно другачији него на филму. Постоји још 15 минута додатка за разлику од краја филма какав је био у биоскопу“, истакао је глумац Срђан Тодоровић.

Сценариста и режисер Срђан Драгојевић рекао је да је то филм који је Александар Тијанић иницирао.

„Нама је та финансијска помоћ РТС-а за серију и филм била од непроцењивог значаја“, навео је Драгојевић. 

Он је најавио нови филм и жељу да поново сарађује са РТС-ом. Реч је о адаптацији романа Џулијана Барнса Бодљикаво прасе. Пре тога, Атомски здесна у три епизоде, недељом на Првом програму.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара