Пет разлога да не пропустите филм „Кингсман: Тајна служба“

Издвајамо разлоге који ће вас мотивисати да проведете два квалитетна сата у биоскопу гледајући филм „Кингсман: Тајна служба“, јер ову акцију, која у биоскопима стартује 12. фебруара, не смете да пропустите.

Настао на основу признатог стрипа и у режији чувеног редитеља Метјуа Вона, филм Кингсман: Тајна служба говори о супертајној шпијунској организацији која у једном тренутку регрутује младића са улице са великим потенцијалном, како би се посветио захтевном програму тренинга. У исто време превртљиви компјутерски геније постаје права глобална претња.

Метју Вон 

О Метјуу Вону најбоље говоре остварења на којима је радио. Као продуцент чувен је по блокбастерима Две чађаве двоцевке, Снеч, Затворски круг, а као сценариста/редитељ створио је познате филмове У вртлогу злочина, Звездани прах, Фајтер, Икс мен: Прва класа и сада Кингсман: Тајна служба.

Жестока акција и забава 

Једна од (многобројних) сцена борби, која се посебно издаваја, јесте врхунска сцена у цркви у којој Фирт „сређује“ читав скуп људи. А оно што је чини још невероватнијом јесте да је снимљена из првог покушаја. Радио Тајмс за Кингсмана каже да „враћа забаву у шпијунски филм“, тако да то доста говори о томе да филм обилује хумором који до сада нисмо имали прилику да видимо у сличним жанровима.

Колин Фирт 

Изабрати правог британског џентлмена Колина Фирта за улогу у овом филму није била тешка одлука за Вона: „Забавно је и другачије гледати Колина у оваквој улози“, каже Вон. „Било је ризично то урадити, али је Колин изванредно понео улогу. Знао сам да може да изнесе џентлменски аспект шпијуна, али нисам био сигуран да ли ће успети са акционим сценама. Извели смо га из његове комфорне зоне, а он се веома потрудио. Тако да, након свега, Колин може бити сјајан акциони херој.“

Нове придошлице и стара гарда

Критичари предвиђају да младе звезде Тарона Егертона и Софи Кускон чекају велике каријере у филмској индустрији, јер у овом остварењу они нимало не заостају за легендарним Мајклом Кејном и Марком Стронгом.

Самјуел Л. Џексон 

Сваком добром шпијуну потребан је и одговарајући зликовац, те у лику Валентајна, кога тумачи Самјуел Л. Џексон, овакав жанр открива манијакалног антагонисту. Џексону се допао Вонов и Голдменов сценарио и, како каже, сам је разумео мотиве овог лика: „Оно што је заиста лудо јесте то што све има смисла“, смеје се он. „Филм је пун фантастичних визуелних слика, па сам стварно уживао радећи на њему.“

„Опако добар, жешћи од 'Бонда'“, филм Кингсман: Тајна служба јесте добар разлог да Дан заљубљених проведете у вашем омиљеном биоскопу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара