Читај ми!

Седам шанси за Златну малину „Трансформерсима“

Амерички блокбастер „Трансформерси 4: Доба истребљења“ с Марком Валбергом, добио је највише номинација за Златну малину, награду за најгора филмска остварења која се додељује уочи престижног Оскара.

Чак седам прилика да добије потврду да је најгори имаће филм редитеља Мајкла Беја Трансформерси 4: Доба истребљења о супермоћним роботима из других галаксија које се боре да доминирају светом.

Номинован је, између осталог, у категорији најгорег филма, најгоре режије и најгорег филмског наставка.

Следе филмови Легенда о Херкулу са шест номинација, међу којима је и за главног глумца Келана Луца, као и Спасавање Божића (Saving Christmas), који је номинован за најгори филм.

Нинџа корњаче с Меган Фокс и Хаос с Николасом Кејџом, такође су у трци за награду чији добитници од ње страхују.

Номинације за најгору глуму су добили и Камерон Дијаз, Шарлиз Терон, Дру Баримор и Адам Сендлер.

Сендлер је један од највећих добитника те погрдне награде. У 2012. години „закитио“ се Златном малином као најгори глумац, због улоге у филму Татин син.

Наредне године захваљујући остварењу Џек и Џил „тријумфовао“ је као најгори глумац и као најгора глумица, јер је у том филму играо брата и сестру.

Златна малина постоји од 1980. године и додељује се уочи доделе најпрестижнијих филмских награда - Оскара.

Све номинације бира 757 чланова Фондације Златне малине која пародира америчку Академију за филмску уметност и науку, која додељује Оскаре. Довољна је претплата од 40 долара годишње за улазак у ту фондацију.

Победници који обично не дођу на церемонију доделе, добијају трофеј који се састоји од малине величине лоптице за голф на филмској траци. Офарбан је жутом бојом, као да је од злата и вреди 4,79 долара. До сада су једини „победници“ који су дошли на церемонију доделе, биле Сандра Булок и Хали Бери.

Вечерас ће бити објављене и номинације за Оскаре, који ће бити уручени на церемонији 22. фебруара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара