Читај ми!

Ово ипак није „oпроштајни валцер“ за „Јагодиће“?

Трећи серијал серије „Јагодићи“ назван „Опроштајни валцер“ можда и није опроштајни, открива у интервјуу за РТС глумац Гордан Кичић. Ако буде простора за четврту сезону, ми смо спремни – истиче Кичић, који је и продуцент серије.

И док је први циклус саге о банатској грофовској породици Јагодићи био комбинација љубавне приче и трилера, други вешта мешавина руралног хорора и мистерије, у трећем Опроштајном валцеру мноштво драмских елемената карактеристичних за једну породичну драму на шта нам је прошле недеље указала прва епизода.

Колико су током пет година колико радите серијал „Јагодићи“, односи међу ликовима еволуирали?

Значајно, зато што смо и ми остарили у међувремену, а и Ђорђе Милосављевић је имао прилику да разради како наше ликове и тако и судбине које тумачимо. Тако да ће овај трећи серијал бити богатији међусобним односима.

Можда највећа вредност овог серијала јесте управо помирење уметничког и комерцијалног. Колико сте водили рачуна да се сваки гледалац, без обзира на старосну границу, осећа испоштованим и увученим у читаву причу?

Ово је на крају испала франшиза Све те равнице и то је жанр који није присутан на нашој телевизији, заправо никада се тако нешто није радило - та мешавина и других жанрова, а опет да буде жанровски одређено до краја. Тако да ће публика која воли мелодраму пронаћи нешто што их занима, али такође и они који воле трилер, у ком је заправо смештена прича која вуче сва дешавања, биће такође врло задовољни.

Трећа сезона јесте насловљена као „Опроштајни валцер“, ипак има ли простора и за четврту?

Ја се веома надам томе. Ако овај серијал добро прође, а мислим да хоће, јер је најузбудљивији и најсажетији до сада, и ако буде простора за четврту сезону, ми смо спремни. Мислим да ће се на задовољство публике то највероватније и десити.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара