Читај ми!

Стиже нова „Пепељуга“

Након „Алисе у земљи чуда“, „Чаробњака из Оза“ и „Грдане“, стигао је још један римејк „Дизнијевог“ класика, који стиже у биоскопе 13. марта 2015. године, а до тада погледајте нови трејлер.

Прича о Пепељуги прати судбину младе Еле (Лили Џејмс) чији се отац, трговац, поново оженио након смрти њене мајке. Желећи да подржи свог вољеног оца Ела са радошћу дочекује своју маћеху, коју глуми Кејт Балнчет, као и њене ћерке Анастасију и Дризелу.

Али, када Елин отац неочекивано умре, она бива препуштена на милост и немилост љубоморне и окрутне нове породице, која почиње да је третира као служавку, прекривену пепелом и даје јој ново име – Пепељуга.

Ипак, упркос свему, Ела не губи наду, нити жели да презире оне који је малтретирају. А ускоро упознаје занимљивог странца у шуми, баш када краљевски двор шаље позив за све девојке да присуствују свечаном балу...

У филму поред Кејт Бланчет и Лили Џејмс, глуме и Хелена Бонам Картер, Ричард Меден – звезда познате серије „Игра престола“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара