Упознајте „Минионе“!

Обожаватељи филма „Грозан ја“ (Despicable me) на трећи део морају да чекају до 2017. године, али до тада време могу да прекрате новим филмом „Миниони“ који у биоскопе стиже у јулу следеће године.

Недавно објављен трејлер за филм открива да се комедија фокусира на три љупка малишана: Кевина, Стјуарта и Боба који путују широм света како би пронашли свог новог господара.

Трејлер почиње тако што „миниони“ из праисторије пливају до острва где именују Т-Рекс диносауруса као свог лидера.

„Миниони, створови који су на овој планети далеко дуже него што смо ми“, чује се глас наратора. "Имају разна имена: Дејв...Карл...овај овде је Норбит, он је идиот. Сви они имају исти циљ - да служе најгрознијем господару!“

Међутим, како наратор објашњава: „Проналажење господара је било лако, али задржавање господара...то је било мало теже.“

Након њиховог лидера диносауруса и неколико других господара током историје, као што су Дракула и Наполеон, жута створења одлучују да се изолују и започну нов живот на Антарктику.

Али, постају депресивни јер више немају циљ. „Без господара нису имали никакву сврху“, објашњава наратор и додаје: „Ако ово буде потрајало дуже, сигурно ће потпуно нестати са планете.“

Тада три „миниона“ иступају: храбри Кевин, заједно са два добровољца - Стјуартом и Бобом.

Кевин, који је поносан јер мисли да ће он бити тај који ће одвести своје племе до највећег зликовца коме ће служити, добија подршку од Стјуарта, који је опседнут храном (односно бананама), и Боба, који је веома нервозан када је у питању ова мисија.

На крају трејлера видимо три жута другара како плове ка Њујорку 1968. године, односно „42 година пре Груа“, где настављају потрагу.

Први део филма Грозни ја зарадио је више од 543 милиона долара, а други 841 милион долара широм света прошле године.

Премијера Миниона планирана је за 10. јул 2015. године, а неколико звезда ће позајмити глас јунацима из филма, укључујући Сандру Булок, Стива Карела и Џона Хема, док Пјер Кофин обезбеђује гласове за три главна лика.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара