Читај ми!

Џенифер Анистон „Тортом“ до Оскара?

Улога глумице у драми "Cake" добила је позитивне критике на филмском фестивалу у Торонту, а продуценти филма су одлучили да га премијерно прикажу до краја 2014. године, како би ушао у трку за Оскара.

Бивша звезда Пријатеља од филма Добра девојка из 2002. године није остварила значајну и озбиљну улогу. Углавном су то биле романтичне комедије и до сада никада није била номинована за Оскара.

Cake је прича о жени (Анистон) чији однос са удовцем (Сем Вортингтон) је у сенци њеног менталног растројства и халуцинирања његове покојне жене. Џенифер је провела много времена пазећи да њен физички изглед одражава емоционалну збрку њеног лика из филма.

На конференцији за новинаре у Торонту, глумица је рекла: „То је заправо било веома ослобађајуће. Јер ми жене осећамо да морамо увек да испунимо очекивања, било то неко фотографисање или обичан одлазак до продавнице. А истина је уствари да ми немамо увек високе потпетице, сређену косу и перфектну шминку. Мој лик из филма је неко ко је управо одустао од свега тога, па чак и од устајања из кревета уопште“.

Занимљиво, 45-годишња звезда могла би да се такмичи за Оскара, поред осталих и са Анђелином Џоли, женом њеног бившег супруга Бред Пита.

Наиме, очекује се да би Анђелина могла бити номинована за улогу Грдане у истоименом „Дизнијевом“ филму, као и за њен редитељски напору за филм Unbroken.

У међувремену Брeд - који је добио Оскара прошле године за 12 година ропства - такође може бити награђен за улогу у Бесу.

Џенифер, Бред и Анђелина су претходно присуствовали додели Оскара 2009. године, али ако се све одигра у њихову корист и сви буду номиновани, то би могло да створи врло непријатну ситуацију на црвеном тепиху на вечери Оскара - 22. фебруара следеће године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара