Читај ми!

„Епски видео о безбедности“ авио-компаније „Средње земље“

Глумац Илајџа Вуд, познат по улози у трилогији „Господар прстенова“, помогао је „Ер Њу Зиланду“, „званичној авио-компанији Средње земље“, да обележи завршетак сарадње са екипом филма „Хобит“ у „епском видеу о безбедности“.

Поред Илајџе Вуда у видео-снимку под називом The Most Epic Safety Video Ever Made појављује се и сер Питер Џексон, режисер трилогија Хобити и Господар прстенова. Tу су и добро познати патуљци, чаробњаци, орке и многи други.

„Веома смо поносни што смо званична авио-компанија 'Средње земље'. Напорно смо радили у протекле три године како би створили ефективну, глобалну маркетиншку кампању, која укључује препознатљив бренд авиона и онлајн садржаје инспирисане Хобитима. Учинили смо да свет прича о нашој авио-компанији али и о Новом Зеланду као популарној дестинацији“, рекао је Џоди Вилијамс, шеф развоја у компанији „Ер Њу Зиланд“ (Air New Zealand).

Овај видео ће помоћи да се промовише најновији део Хобит трилогије: Битка пет армија, који ће имати премијеру у децембру ове године.

Компанија је први пут снимила видео о сигурности инспирисан Хобитима, под називом Неочекивани брифинг 2012. године, који је прегледан чак 12 милиона пута.

„Из 'Ер Њу Зеланда' су ме још једном изненадили снимивши фантастичан видео који слави филмове о Хобитима. Овај пут видео-снимак сјајно комбинује чланове наше глумачке екипе са запосленима у новозеландској компанији и приказује дивне пејзаже из наших филмова“, рекао је сер Питер Џексон и додао „Веома сам се забавио на снимању и једва чекам да видим тај видео!“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара