Читај ми!

„Хана и њене сестре“ у недељу на „Филмстриту“

На углу Палмотићеве и Улице Милутина Бојића београдски љубитељи филма могу, сутра у 20.30, у оквиру „Филмстрита“, погледати култно остварење Вудија Алена „Хана и њене сестре“.

Хваљена америчка драма и комедија из 1986. године коју је режирао Вуди Ален, Хана и њене сестре у недељу је пред београдским љубитељима биоскопа на отвореном, преноси Танјуг.

Главне улоге играју Миа Фароу, Дајан Вест и Мајкл Кејн.

Радња се одвија око згода и незгода јунакиње Хане, њених сестара, њихових мужева и Ханиног бившег љубавника. Кроз једноставну причу, у фокусу су смисао живота, љубав, бог, уметност и пријатељство. Ово је уједно и типична „вудиаленовска“ прича о Њујорку.

Остварење је освојило три Оскара, Златни глобус, шест БАФТА награда, као и 23 друге награде.

Осим тога, остварена је зарада од 40 милиона долара, чиме је дело зарадило епитет најкомерцијалнијег филм Вудија Алена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије