Филмски хитови на Калемегдану

Крај лета је резервисан за ревију филмских хитова „Блокбастер“ (Blockbuster) која ће у периоду од 18-21. септембра на београдском Калемегдану окупити филмске сладокусце у биоскопу на отвореном - на теренима КК Црвене звезде.

„Без обзира на прошлогодишњи велики успех прве 'Блокбастер' ревије у Центру 'Сава', одлучили смо да домаћој публици понудимо нешто другачије ове године. Биоскоп на отвореном на Калемегдану и програм који чине најбоља остварења светске кинематографије су сигурно најбољи начин да се опростимо са летом и погледамо наслове који ће обележити јесен 2014. године“, изјавио је Игор Станковић, оснивач „Блокбастер“ ревије филмских хитова.

Публика ће током четири дана имати прилику да погледа седам филмова најразличитијих жанрова, после чега ће се сви они наћи у редовној биоскопској дистрибуцији.

Поред програма у престоници, ревија „Блокбастер“ одржаће се од 17. септембра и у биоскопу „Арена Синеплекс“ у Новом Саду, док ће центар дешавања у Нишу бити биоскоп „Вилин Град“.

Карте за летњу ревију филмских хитова „Блокбастер“ на Калемегдану могу да се купе преко евентим продајне мреже од петка 5. септембра, док на благајнама биоскопа „Арена Синеплекс“ (Нови Сад) и „Вилин Град“ (Ниш) посетиоци могу да дођу до својих улазница.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије