Читај ми!

Почиње филмски фестивал у Панчеву

У Панчеву ће се од 3. до 7. септембра одржати прво издање "Pančevo film festivala" (PAFF), интернационалног такмичарског фестивала ауторског дугометражног и кратког филма.

На више локација у граду одржаваће се главни, филмски програм, као и пратећи садржаји фестивала: концерти, трибине, предавања, промоције, изложбе и радионице. Улаз за све програме фестивала је бесплатан.

Свечано отварање фестивала заказано је за вечерас на Летњој сцени Културног центра Панчева.

Том приликом публика ће моћи да погледа кратак филм Наше ће сјени Владимира Перишића и дугометражни филм Непослушни Мине Ђукић, из ревијалне селекције.

Исте вечери у дворани „Аполо“, у оквиру дугометражног такмичарског програма „Светионици“ на програму је шпански филм Будућност Луиса Лопеза Караска.

Након филмског програма наступиће састав „Велики презир“ на платоу испред Културног центра Панчева.

После концерта програм се наставља у клубу „Погон“, уз ди-џеј вече Марка Абрамовића.

У четвртак, у Фоајеу Културног центра Панчева одржаће се јавни разговор са екипом филма Непослушни.

Гост програма биће и млади италијански редитељ Ђакомо Абруцезе, аутор чијим је кратким филмовима посвећена овогодишња ревијална филмска селекција „Светла будућност“.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара