Читај ми!

„Стронгмен“ у Новом Саду

Највеће светско такмичење најјачих људи света „Стронгмен“ стиже и у Србију. Трећа епизода серијала снимљена је испред „Спенса“ у Новом Саду. Српски представник Ервин Катона има тежак задатак да задржи лидерску позицију. Да ли ће успети гледајте на Првом програму РТС-а, у суботу увече, пет минута после поноћи.

Пред више хиљада посетилаца, 12 такмичара из целог света надметало се у шест дисциплина: вучење камиона од 12 тона (truckpull), подизање терета од 165 килограма (viking press), ношење колица од 360 килограма (frame walk), држање тегова од 30 килограма испред себе (forward hold), подизање аутомобила (deathlift for repetitions) и преношење џакова од 120 килограма (loading).

Наш представник у овом светском спектаклу, Ервин Катона је после прве две емисије серијала на водећем месту.

Међутим, у Новом Саду има тежак задатак да задржи жуту, лидерску, мајицу, јер се против њега такмиче Хафтор Бјернсон, познатији као „Планина“ из тренутно најпопуларније светске ТВ серије Игра престола, аустријски шампион Мартин Вилдаурер (140 килограма), најјачи човек Пољске Криштоф Радзиковски (145 килограма) и други светски снагатори.

Strongman Champions League - Нови Сад, на Радио-телевизији Србије емитује се у суботу, 28. јуна, Први програм, 00.05 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара