Читај ми!

Оптимус Прајм прави нову армију

Joш нешто више од месец дана је остало до изласка у биоскопе, а нови трејлер за четврти део популарне франшизе о Трансформерсима је стигао откривајући нове детаље у наставку саге о ванземаљским роботима.

После три остварења филмофили знају шта да очекују од филмова Мајкла Беја . Пуно акције и буке са огромним експлозијама и сјајним ефектима који су примарни у односу на глумачко умеће или причу.

Упркос томе што велики број искрених и верних обожавалаца Трансформерса (још из времена када су били јапански цртани филм) негодује због оваквог приступа, још је већи број оних који чекају у редовима за карте да одгледају спектакл.

Имајући у виду да су филмови о популарним роботима зарадили 2,6 милијарде долара онда и не чуди одлука да се сними још један наставак.

Осим аутобота и дисептикона, две зараћене фракције које су се појављивале у првим филмовима, у новом остварењу појавиће се и диноботи.

Обожаваоци Оптимус Прајма треба посебно да обрате пажњу на крај трејлера када вођа аутобота јаше једног од динобота.

„Треба нам нова армија“, речи су Оптимуса које треба да заголицају машту обожавалаца. 

Иако ни четрвти део вероватно неће бити много другачији од претходних, добре забаве и сјајних ефеката сигурно неће мањкати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара