Читај ми!

Завршница снимања серије „Монтевидео“

Драган Бјелогрлић у веселој атмосфери са екипом завршава снимање последњих кадрова који ће у потпуности променити филм „Монтевидео, видимо се“ и употпунити причу коју ћемо на РТС-у видети у истоименој серији.

Мештани Баранде први имају прилику да погледају неке сцене које ће се наћи у серији Монтевидео, видимо се. Према најавама аутора, биће веома занимљиво видети како су навијачи у нашој земљи бодрили своју репрезентацију и шта је за њих у то време значио спорт.

„Показали смо како су људи у нашој земљи уз радио пратили сваку утакмицу. Док су се чекали резултати свако од њих је имао своје виђење свега што се дешава и свој угао гледања на Светско првенство, уз много шале и хумора. Ово је један леп контраст и додатак филму“, истакао Драган Бјелогрлић.

Све чешће се заборавља да је спорт игра и зато на стадионима и у халама све је мање витештва, а све више неспортског понашања и насиља. На светском првенству у Монтевидеу упркос великој неправди наши спортисти и навјачи су успели да сачувају своје достојанство. Глумац Милутин Мима Караџић има за то објашњење.

„Једноствано, људи су у то време били много васпитанији. То је суштина. Другачије се доживљавало ривалство, а ово данас је прави рат између навијача и људи који воде клубове и то није добро", опомиње Мима Караџић.

Драгану Бјелогрлићу се прва жеља испунила. Филм је веома гледан, а биће потпуно срећан ако његови јунаци успеју бар део позитивних емоција да пренесу на све који се данас баве спортом.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара