Читај ми!

Најважније МТВ награде освојиле „Игре глади“

На додели МТВ филмских награда синоћ у Лос Анђелесу, филм Игре глади добио је награде у три категорије – најбољи филм, најбољи глумац и најбоља глумица.

Глумац Џош Хачерсон је примио награду за последњи наставак филма Игре глади и у име екипе је одао признање недавно преминулом Филипу Симуру Хофману који је такође био део саге снимљене по роману Сузан Колинс.

Хачерсон и Џенифер Лоренс награђени су своје улоге у том филму. Поред филма Игре глади, за најбољи филм били су номиновани Вук са Вол стрита, 12 година ропства, Америчка превара и Хобит.

Додела МТВ филмских награда разликује се од других по необичним категоријама као што су најбољи негативац, најбољи пољубац, најбољи музички тренутак, најбољи пар на филму, најбоља туча, најбољи наступ без мајице...

Тако су се међу награђенима синоћ нашли и Леонардо Дикаприо, Зак Ефрон, Џаред Лето, Марк Валберг, Ријана, Бред Пит, Мила Кунис и Орландо Блум.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара