Читај ми!

Крв није вода

Вечну причу о братском ривалству на велико платно доноси трилер "Blood Ties", француског редитеља Гијома Канеа. У звезданој глумачкој екипи остварења о криминалцу и полицајцу који живе под истим кровом су Клајв Овен, Били Крудап, Марион Котијар, Мила Кунис, Зои Салдана, Џејмс Кан.

Крис је због доброг владања изашао раније из затвора. Испред капије чека га невољно млађи брат Франк, полицајац са блиставом будућношћу.

Још једном показаће се колико су Крис и Франк различити, а њихов отац Леон, који је синове сам подизао, и даље фаворизује проблематичније дете.

Међутим, крв није вода и Франк, препун наде да се његов брат поправио, даће Крису нову шансу - примиће га у свој дом, пронаћи ће му посао и помоћи ће му да се зближи са децом и бившом женом Моником.

Године проведене иза решетака оставиле су довољно последица да 50-годишњег Криса онемогућавају да организује живот далеко од криминалне прошлости.

Повратак у свет криминала биће последња у низу издаја, кап која је прелила чашу. Франк ће покушати да прекине све везе са братом, али то неће ићи тако лако.

У филму Blood Ties (Крвне везе), француског редитеља Гијома Канеа улоге су поверене бројним познатим глумцима. У екипи су Клајв Овен, Били Крудап, Марион Котијар, Мила Кунис, Зои Салдана, Џејмс Кан.

Канеов трилер, снимљен на основу романа Les liens du sang, прихваћен је одлично на Канском фестивалу у мају 2013. године, где је приказан ван конкуренције. Биоскопска дистрибуција почиње 20. марта.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара