Читај ми!

Шпански хит „Несуђена млада“ у биоскопима

Шармантна Рут далеко је од сопственог венчања, а судбина је грубо искушава – не може да избегне чак три свадбе бивших момака! Премијера шпанске комедије „Несуђена млада“ одржаће се вечерас у „Синеплексу“, а од сутра је на редовном репертоару домаћих биоскопа.

Премијера најгледаније шпанске комедије у протеклој години, филма Несуђена млада одржаће се вечерас у биоскопу „Синеплекс Делта сити“, а од 15. марта ће бити на редовном репертоару.

Уочи премијере, од 20 сати, у холу испред биоскопа одржаће се ревија венчаница, а потом ће модели у сали биоскопа бацати бидермајере у публику, у којој ће се наћи и познате званице, најавили су организатори.

Несуђену младу (Tres bodas de más) режирао је Хавијер Руиз Каледра, а сценарио су писали Пабло Ален и Бреиксо Крал.

Улоге играју Инма Куеста, Мартин Ривас, Квим Гутиерез, Мариа Бото, Роси де Палма, Берто Ромеро, Пало Леон, Лаура Санчез.

Филм је имао седам номинација за „шпанског Оскара“, националну награду „Гоја“, добио је другу награду на фестивалу „Црне ноћи“ у Талину, а приказан је и на затварању Фестивала у Венецији.

Редитељ је изјавио да се, када је прочитао сценарио, заљубио у главну јунакињу. Рут (Инма Куеста) је шармантна девојка од тридесетак година која изгуби контролу након неколико пића и није сигурна како се зове момак поред кога се следећег јутра пробуди.

Одлази на венчања својих бивших, на којима мора да докаже свима да није сама и огорчена, што је савршена ситуација за комедију, истакао је редитељ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара