Читај ми!

Путовање кроз време са Пибодијем и Шерманом

Три-де цртаћ „Господин Пибоди и Шерман“ пред београдску публику стиже првог дана марта. Необични двојац повешће гледаоце првог дана марта на несвакидашњу авантуру кроз историју човечанства.

Премијера анимиране авантуре синхронизоване на српски језик Господин Пибоди и Шерман 3D одржаће се 1. марта у биоскопу „Синеплекс“, у оквиру Породичног викенда.

Господин Пибоди је пословни гигант, проналазач, научник, лауреат Нобелове награде, гурман, освајач олимпијске медаље и геније - који је, уз то, сасвим случајно, пас!

Шерман, дечко кога је усвојио, представља једини изазов за четвороношца.

Господин Пибоди и Шерман, повешће првог дана марта све гледаоце уз помоћ времепелова „Вејбека“ на несвакидашњу авантуру кроз историју човечанства.

Глас главном јунаку, Шерману, позајмио је првак позоришта „Атеље 212“, Светислав Буле Гонцић, док су осталим ликовима гласове дали глумци: Радослав Миленковић, Јасмина Аврамовић, Јадранка Бугарски, као и деца, полазници школе „Бис“, Марија Симовић и Васа Првуловић.

Они који буду присуствовали премијери цртаћа моћи ће да се забаве у активностима специјално припремљеним за њих уколико, од 16 до 18 часова, дођу костимирани у омиљеног историјског јунака.

Жири који чине ликови анимираног три-де филма, француска краљица Марија Антоанета, египатска принцеза и Леонардо да Винчи, одлучиће о томе који костим је најбољи.

Победник такмичења добија мини-телескоп и „дајнерс“ картицу у вредности од 5.000 динара.

Уз карту за премијерно приказивање филма Господин Пибоди и Шерман 3D добиће на поклон ваучер за оброк са играчкама у „Мекдоналдс“ ресторанима, као и Мали Политикин Забавник, часопис Пас и ваучер за куповину у „Пет центру“.

Организатори најављују и такмичење у јо-јоу, у којем ће родитељи одмерити снаге са децом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво