Читај ми!

Оландова љубавница номинована за Цезара

Љубавница француског председника Франсоа Оланда, глумица Жили Гаје, номинована је за најпрестижније француско филмско признање Цезар - за улогу секси заводнице у филму "Quai d' Orsay".

Глумица Жили Гаје, љубавница француског председника Франсоа Оланда, номинована је за француски еквивалент Оскару - награду Цезар - за улогу секси заводнице.

За најпрестижније француско филмско признање номинована је за споредну улогу у филму Quai d' Orsay о животу француског министра спољних послова.

У филму Гаје игра министрову саветницу у мини-сукњицама, која се не стиди да своје моћи заводнице користи како би добила шта жели, пише АФП.

За љубавну везу Гаје и Оланда сазнало се почетком месеца, aли се не зна да ли је Оланд и даље у вези са Гаје, глумицом која је играла у више од 70 филмова и која је активиста председникове Социјалистичке партије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије