Читај ми!

Верујте, стиже филм о Биберу!

Пажња, билибери! Сутра је премијера филма који ће вам дати интиман поглед на турнеју "Believe", Џастина Бибера. Редитељ Џон Чу у овом остварењу нуди и ексклузиван поглед на Џастинов живот ван сцене.

Премијера дугоочекиваног документарног филма о Џастину Биберу, тинејџ музичкој сензацији из Канаде, Јustin Bieber's Believe биће одржана се сутра, 22. јануара у оквиру „Тинс најт“ (Teens Night) догађаја у термину од 19 часова у биоскопу „Синеплекс Делта сити“ и „Крагујевац Плаза“.

Филм Believe је режирао Џон Чу, који је режирао и први Џастинов документарни филм Never Say Never, а који није био приказиван у нашој земљи. Сви обожаваоци Џастина Бибера, такозвани „билибери“, учествовали су у великој кампањи која је заживела на друштвеним мрежама, где су гласањем покушали да изборе приказивање филма у својој земљи.

Овај невероватни филм ће вам дати интиман поглед на турнеју "Believe", Џастина Бибера, распродату широм света. Не само да ћете бити у прилици да доживите визуелни спектакл уз концертне снимке Џастинових највећих хитова, већ ћете добити и специјалну прилику да завирите у бекстејџ и посведочите како је организована и спроведена цела турнеја.

Филм нуди и ексклузиван поглед на Џастинов живот ван сцене.

Пратите Џастинов пут од губитника који је сањао да свира у „Мадисон сквер гардену“, до највеће поп звезде, која је постао данас.

Све посетиоце „Тинс најта“ у биоскопу „Синеплекс Делта сити“ и „Крагујевац Плаза“ очекује поклон ХЕЈ! Магазин, док је „Јуниверзал мјузик“ припремио поклон ЦД за највеће обожаваоце Џастина Бибера.

Филм Believe ће се наћи на редовном репертоару биоскопа „Синеплекс“ од 23. јануара. Више информација на сајту www.cineplexx.rs.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво