Читај ми!

Судбина планете у рукама Франкенштајнове креације

Из радионице аутора хит серијала „Подземни свет“ крајем јануара стиже прича о Адаму, шокантној креацији доктора Франкенштајна. У хорору Стјуарта Битија "I, Frankenstein" играју Арон Екхарт, Бил Нај, Ивон Страховски, Миранда Ото.

Два века после настанка шокантне креације доктора Франкенштајна, Адам је још међу живима, открива хорор авантура аутора хит саге Подземни свет (Underworld).

Међутим, када се буде нашао усред рата који одлучује судбину света, Адам ће открити да управо он поседује кључ уништења човечанства.

Ко ће победити у немилосрдној борби демона у античком окружењу љубитељи фантазије сазнаће последњих дана јануара, када филм I, Frankenstein стиже у светске биоскопе. 

У глумачкој екипи су Арон Екхарт (Адам), Бил Нај, Ивон Страховски, Миранда Ото и други.

Стјуарт Бити, осим режије, потписује и сценарио филма, који је настао на основу истоимене графичке новеле Кевина Гревијеа. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво