Читај ми!

Грдана „претворила“ лепотицу у демона

Трновој Ружици смрт не може да жели неко ко није немилосрдан, зао и хладан. Због тога је улога Грдане, у истоименом филму Роберта Стромберга, Анђелини Џоли донела „демонске трансформације“!

Важи за једну од најлепших жена света, међутим, у најновијем глумачком задатку Анђелина Џоли безмало је непрепознатљива.

Разлог за то је зла вила Грдана због које је холивудска глумица претрпела „демонске трансформације“, пише британски Дејли мејл.

У кратком видео-клипу који открива сцене из филма Maleficent (Грдана) 38-годишња звезда има увећане и зашиљене јагодичне кости, а њене уши такође имају оштре врхове.

Изглед немилосрдне зле виле употпуњује врста шлема са роговима, дуга тамна одећа, жезло, као и црвени руж. 

Судећи према ономе што тизер трејлер открива, у филму ћемо сазнати много више о Грдани, главном негативцу Дизнијевог хита Успавана лепотица из 1959. године.

У поход на биоскопе филм Роберта Стромберга, у који је уложено 200 милиона долара, креће 30. маја.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се