Читај ми!

Хикап поново јаше... свог змаја!

Стигао је трејлер за филм „Како да дресирате свог змаја 2“. Викинзи и змајеви поново су непријатељи и Хикап ће још једном морати да крене у непознато. Уз њега је његов верни љубимац, али да ли ће то бити довољно да се одупру опасностима које вребају и злу које се надвија над њима? Сазнаћемо тек у јуну идуће године, за када је најављена премијера.

Три године пошто смо се упознали са основама дресуре змајева, захваљујући преслатком анимираном филму Како да дресирате свог змаја, изашао је трејлер за наставак авантура младог Викинга Хикапа и његовог „опасног“ другара.

Проверена екипа глумаца која је већ позајмила гласове становницима викиншког острва Берк са Џерардом Батлером (Стоик Васт, Хикапов отац) и Џејем Барушелом (Хикап) на челу опет је ту.

Америка Ферера је Астрид, Џона Хил тумачи Снотлуа, а за нови лик, Хикапове маме Валке била је задужена Кејт Бланшет.

Дин Дибуа, који је заједно са Крисом Сандерсом режирао први део, преузео је потпуно редитељску столицу, док Сандерс учествује само као извршни продуцент.

Викинзи и змајеви поново су непријатељи и Хикап ће још једном морати да крене у непознато. Уз њега је његов верни љубимац, али да ли ће то бити довољно да се одупру опасностима које вребају и злу које се надвија над њима?

На одговоре ћемо морати да сачекамо лето, јер је премијера остварења Како да дресирате свог змаја 2 планирана за почетак јуна 2014. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара