Читај ми!

Сутра можете на „Сафари у Африци“

На репертоару српских биоскопа сутра ће се наћи документарни три-де филм „Сафари у Африци“. Експедиција коју предводе истраживачи Кевин и Мара почиње у пустињским динама Намибије и иде преко целог афричког континента, до планине Килиманџаро.

Документарни три-де филм Сафари у Африци, редитеља Бена Стасена, од сутра ће бити на репертоару српских биоскопа, најавио је дистрибутер „Мегаком филм“.

На сафари Африком публику ће повести истраживачи Кевин и Мара.

Одрастајући у Кенији са истакнутим биолозима, Мара је заволела слонове.

Инспирисана блиским односом који има са животињама, истражила је најзабаченије делове континента и постала борац за заштиту афричких слонова.

За разлику од ње, Кевин је одрастао у предграђу Јоханесбурга, али су га животиње увек опчињавале, нарочито дивље мачке.

Уз много посвећености и труда успео је да се приближи великој групи лавова, која га је „прихватила“, па је могао помно да их проучава.

Експедиција почиње у пустињским динама Намибије и иде преко целог афричког континента - пустиње Калахари, реке Окаванго, Викторијиних водопада, Серенгетија, све до планине Килиманџаро.

За потребе овог документарца специјално је дизајниран велики балон, који је омогућио снимање предела са великих висина.

Редитељ Стасен има велико искуство у специјалним ефектима у три-де техници.

Екипа филма је, према његовим речима, користила технологију која се раније није употребљавала у три-де снимањима, као што су инфрацрвене камере за снимање ноћу и камере за успорене снимке.

Филм Сафари у Африци је синхронизован на српски језик.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара