Читај ми!

Двадесет година „ТВ слагалице“

Две деценије постојања - јубилеј најгледанијег квиза у Србији. Ако кажемо Скочко, Асоцијације, Мој број, да ли можда знате о којем квизу је реч? О „Слагалици“, наравно!

Можда реч „Слагалица“ није најдужа у нашем језику, али зато истоимени квиз има најдужу традицију на нашим просторима. Корак по корак и већ 20 година у вашим домовима. Најпопуларнији захваљујући верним гледаоцима.

„Прво велико им хвала. Без њихове подршке без оног што се тамо бележи, као рејтинг, а ево кажу да смо пре два дана били најгледанији, опет. Гледаоцима бих поручила да и даље настоје да уживају у тих 20 минута које ми припремимо, заиста их припремамо руководећи се њиховим афинитетима, потребама“, истиче Славица Ћировић, уредница „ТВ слагалице“.

„За нас који смо стално ангажовани на овом квизу је то једна песма. Сви који радимо са пуно ентузијазма, са пуно љубави и из дана у дан смо све јачи као екипа“, објашњава Гордана Станковић, реализаторка „ТВ слагалице“.

За две деценије, знање у квизу, показало је неколико хиљада такмичара.

Међутим, немају само они омиљене игре. Зато вам тражимо тачан одговор на питање – коју игру воле водитељке „Слагалице“?

За Марију Вељковић то је Скочко. „Зашто? Супер је комбинаторика и то, како може да се види шта ће бити на даље, која је следећа комбинација, а ја сам опуштенија од такмичара, што је нормално и онда ја то решавам са њима, наравно за себе.“

Породични квиз знања и забаве кроз свет бројки, слова, питалица, асоцијација водио вас је двадесет година. Жеља за рођендан Скочку је да нас води још најмање толико.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара