Читај ми!

„Кидс фест“ од 14. до 20. октобра

Oд 14. до 20. октобра у Београду, Новом Саду, Крагујевцу, Нишу и преко 30 градова широм Србије, oдржаће се дечји Филмски фестивал „Кидс фест“. Међу остварењима која ће бити приказана су „Витез Рђавко три-де“, „Носорог Ото три-де“, „Зип и Зап“, „Коњ на балкону“, „Сафари у Африци три-де“. Публику очекују и занимљиве радионице, игрице и поклони.

Дечји Филмски фестивал „Кидс фест“ одржаће се од 14. до 20. октобра у биоскопима „Синеплекс Делта сити“, „Рода Синеплекс“, „Фонтана“ и Дворани Дома синдиката у Београду.

Међу остварењима која ће бити приказана су документарци о животињама, приче о пријатељству, љубави, одрастању и авантурама. Међу анимираним остварењима које „Кидс фест“ представља својој публици су и Витез Рђавко три-де, немачко остварење са много занимљивих ликова, и Носорог Ото три-де, дански филм о авантурама дечака и његовог необичног љубимца, носорога.

Зип и Зап је шпанска комедија о двоје близанаца кажњених због безобразног понашања боравком у летњој школи, а из Аустрије долази филм Коњ на балкону, несвакидашња прича о деци која у свом стамбеном блоку проналазе коња, и одлучују да га задрже.

Сафари у Африци три-де је мајсторски документарац у одличној три-де техници, који публику упознаје са узбудљивим афричким континентом и његовим становницима.

Током „Кидс феста“ у биоскопима публику очекују и занимљиве радионице, игрице и поклони.

„Кидс фест“ се осим у Београду, одржава и у Новом Саду, Крагујевцу, Нишу, као и преко 30 градова широм Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара