Читај ми!

Крај серије „Брејкинг бед“

Од почетка емитовања, „Брејкинг бед“ се наметнула као једна од омиљених серија људи широм света, а изузетно добар сценарио и глума допринели су да серија стекне култни статус. Нажалост, синоћ је емитована последња епизода и финале серије.

Последња епизода пете и последње сезоне серије Брејкинг бед синоћ је емитована, чиме је дошао крај једној од најгледанијих америчких серија.

Брејкинг бед, која је током пет година емитовања освојила бројне награде, бави се животом професора хемије који сазнаје да болује од рака и потом почиње да производи дрогу како би издржавао своју породицу.

Током пет сезона емитовања серије гледаоци су могли да уживају у бројним изненађењима и шокантним моментима, а међу последњим наградама које је серија освојила налазе се недавно освојене награде Еми за најбољу драму и за најбољу женску улогу.

Серија, чији је сценариста и режисер Винс Гилиган, завршила се онако како је и почела - зла, изопачена и дивље креативна, пише агенција АП.

Како се закључује, серија Брејкинг бед, потврђена као једна од најбољих ТВ драма свих времена, остала је производ чист као дрога коју је, на своју штету и пропаст, правио главни лик драме Волт Вајт.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво