Читај ми!

„Авиони“ вечерас слећу у „Синеплекс“

Дасти, мали пољопривредни авион и главни јунак новог цртаћа студија „Дизни“, вечерас ће се представити српској публици у биоскопу „Синеплекс“.

Анимирани филм Авиони у режији Клеја Хола биће премијерно приказан вечерас у биоскопу „Синплекс“, најавио је домаћи дистрибутер „Тарамаунт“.

У новом филму студија „Дизни“ главни јунак је Дасти, добродушни пољопривредни авион који сања о томе да учествује у тркама на великим висинама.

Дасти, међутим, није направљен за трке и притом се боји висине. Зато ће се обратити војном пилоту Капетану да му помогне да се квалификује за трку у којој ће покушати да победи Растурача, који брани титулу шампиона.

Поред Дастија и Растурача, главни ликови су Трупасти – стари двокрилац који забада нос где му није место, виљушкар Доти, цистерна за гориво Цуг, тркачи специјализовани за саботажу Нед и Зед, мексичка легенда Ел чупакабра, опасна тркачица Рошел, Булдог, Ишани, Браво и Ехо, Ропер, балон Колин Лебдић, контолни торањ Кенеди.

Гласове јунацима су позајмили Дејн Кук, Стејси Кеч, Бред Гарет, Тери Хечер, Џулија Луис-Дрејфус, Вал Килмер и други.

У синхронизацији на српски језик су учествовали Милан Антонић, Исидора Минић, Милан Чучиловић, Марко Марковић, Мики Крстовић, док режију синхронизације потписује Милош Пауновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво