Читај ми!

„Џобс“ 11. септембра премијерно у ДОБ-у

Прича о животу техничког генија Стива Џобса, контроверзни филм „Џобс“ српску премијеру имаће у београдском Дому омладине 11. септембра у 20. часова. Најкреативнији аутори фотографија са јабукама, тим поводом добиће вредне награде, а најуспешнији учесник конкурса „Нај јабука“ отићи ће кући са „ајпед“ таблетом.

Ексклузивна премијера, с нестрпљењем очекиваног остварења Џобс (Jobs), биће одржана у биоскопу Дома омладине Београда 11. септембра у 20 часова.

Овај контроверзни филм, који је изазвао доста опречних коментара и полемика, прати животну причу Стива Џобса, суоснивача компаније „Епл“, једног од највећих визионара и техничких генија.

Џобс је, без сумње, својим радом и идејама изменио свет у којем живимо. Његова одлучност, способност да мотивише своје сараднике, као и невероватна енергија којом је успео да преброди небројене техничке, финансијске и пословне проблеме, омогућили су развој компаније која је револуционарним производима повезала људе, учинила њихов рад продуктивнијим, а живот забавнијим.

Поводом премијере филма, 30 минута уочи пројекције, у холу испред биоскопске сале ДОБ-а биће отворена и изложба из збирке „Епл“ музеја фирме „Мацола“.

Публика ће бити у прилици да види неке од ретких и јединствених производа електронског гиганта и да се присети почетака и развоја „Епл“ индустрије.

У сусрет премијери остварења Џобс, „Миленијум филм“, Дом омладине Београда и фирма „Мацола“ организују и наградни фото-конкурс „Нај јабука“.

Они који су заинтересовани да учествују фотографију са јабуком, правом, са „Епл“ производа, нацртаном или било каквом другом као главним мотивом и свој контакт телефон могу послати на адресу office@domomladine.org.

Све фотографије ће бити објављене у албуму на Фејсбук страници Дома омладине Београда, а аутори „Нај јабука“ (најинтересантнијих, најоригиналнијих, најдуховитијих... свих „нај“ фотографија), које буду имале највише „лајкова“ публике, освојиће вредне награде.

Аутор фотографије која буде имала највише „лајкова“ освојиће „ајпед“ таблет.

Добитници награда биће проглашени након премијерне пројекције филма Џобс у Дому омладине Београда. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво