Читај ми!

„Клип“ награђен и у Даблину

Серија признања за филм „Клип“ Маје Милош настављена је наградом за најбоље дебитантско остварење у Даблину.

Филм младе српске редитељке и сценаристкиње Маје Милош Клип освојио је награду за најбољи дебитантски филм на интернационалом фестивалу у Даблину, саопштио је данас домаћи дистрибутер „Так".

Тиме је настављена серија признања која овај филм прати на фестивалима у свету, од саме премијере и награде „Тигар" почетком прошле године у Ротердаму.

Филм Клип проглашен је и за најбољи домаћи филм у 2012. по избору српске секције Међународне федерације филмских критичара (Фипресци), а Милошева је добила награду Фипресци Србија за најбољег редитеља.

Наша публика имала је прилику да гледа Клип у биоскопима прошле године.

Уз признања, ова шокантна драма о животу данашњих тинејџера са друштвене маргине изазвала је и контроверзне реакције због отвореног приказивања сцена секса и насиља.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара