Читај ми!

Хорор „Мама“ у биоскопима

Још једна хорор прича стиже из кухиње редитеља „Пановог лавиринта“, Гиљерма дел Тора. Нестале сестре које се мистериозно појављују након пет година, стриц који их узима под своје и чудне ствари које од тог момента почињу да се дешавају гарантују добар провод у биоскопима од 7. марта.

Хорор филм редитеља Ендија Мускетија и продуцента Гиљерма дел Тора Мамa, који је до сада на светским благајнама зарадио више од 104 милиона долара, од 7. марта биће на редовном репертоару домаћих биоскопа, најавио је дистрибутер „Тарамаунт".

Мама је прича о две девојчице које су нестале у шуми истог дана кад је њихова мајка убијена.

Оног дана кад је њихов отац убио њихову мајку, сестре Викторија и Лили су нестале. Њихов стриц Лукас (Николај Костер Валдо) и његова девојка Анабел (Џесика Частејн) трагали су за њима пет година, али кад их, игром случаја, пронађу у оронулој колиби, пар ће се запитати да ли су девојчице једини гости које су довели у свој дом.

Док Анабел буде покушавала да децу упозна са нормалним начином живота, постајаће све више убеђена да је неко зло присутно у њиховој кући.

„Наша највећа победа са филмом 'Мама' била је та што смо дали улогу Џесики Частејн. Она има способност да покаже изузетну снагу, али и рањивост у исто време, као и неописиви дар да аутоматски изазове саосећање публике", истакао је Дел Торо.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се