Читај ми!

Финале „Сумрак саге“ убедљиво најгоре!

Последњи филм серијала „Сумрак сагa“ освојио је чак седам Златних малина! У прошлој години највише се избрукали Кристен Стјуарт, Ријана, Адам Сандлер, Тејлор Лаутнер.

Вече уочи доделе Оскара, најпрестижнијих филмских награда, уручена су и признања онима који су у протеклој години били најгори. 

Сумрак сага: Праскозорје 2 (Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2) освојио Златну малину за најгори филм.

Бил Кондон показао се у најгорем светлу режирајући последњи део приче о Бели и Едварду, а запањујуће лоша била је у истом остварењу, али и адаптацији бајке о Снежани, звезда Сумрак саге Кристен Стјуарт.

Такође, остварење је овенчано Златним малинама и у категоријама за најгорег споредног глумца (Тејлор Лаутнер), најгори филмски пар (Мекензи Фој и Лаутнер), најгору филмску екипу и најгори наставак филма.

Адам Сандлер је заслужио признање, оценио је жири, за неописиву главну мушку улогу у остварењу That's my boy, који је добио и награду и за најгори сценарио.

У споредној улози на великом платну ниједна глумица се није више обрукала више од Ријане у Бојном броду (Battleship).

Победници у девет од десет категорија су бирани тајним гласањем 657 чланова жирија из Сједињених Америчких Држава и чланови жирија из 19 других земаља.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се