Читај ми!

„Ратови звезда“ на „Дизнијев“ начин

Компанија „Волт Дизни“ купила је за четири милијарде долара фирму „Лукасфилм“ редитеља Џорџа Лукаса и преузела на себе снимање новог дела франшизе „Ратови звезда“, који би требало да стигне у биоскопе 2015. године.

Продукцијска кућа „Лукасфилм", редитеља Џорџа Лукаса, која стоји иза култног филмског серијала Ратови звезда продата је компанији „Волт Дизни" за четири милијарде долара!

Дизнијева империја најавила је да ће нови наставак Ратова звезда, први под њиховим окриљем стићи у биоскопе 2015. године.

Компанију „Лукасфилм" основао је славни редитељ 1971. године у Сан Франциску, а прославила се серијалима Ратови звезда, Индијана Џонс и филму Амерички графити, легендарним остварењима филмске индустрије.

Лукас, ипак, неће потпуно напустити своје чедо већ ће у снимању нових свемирских авантура остати у виду стручног консултанта. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара