Читај ми!

Стиже Бонд!

Само осам дана после краљевске светске премијере, захваљујући јубиларној „Синеманији“, данас пред српску публику стиже "Skyfall". То ће бити 22. премијерно приказано остварење на овогодишњој ревији филмова која се вечерас затвара у Београду и Новом Саду.

Српском премијером 23. филма о Џејмсу Бонду вечерас ће бити завршена 20. филмска ревија „Синеманија".

Тајног агента 007 поново игра Данијел Крејг, а овај наставак акционо-шпијунског серијала режирао је Сем Мендес.

Skyfall пред српску публику, захваљујући београдској ревији филмова, стиже осам дана после краљевске светске премијере одржане у Лондону. 

Од 24. октобра, када је почело јубиларно издање „Синеманије" у биоскопима „Колосеј мултиплекс" у Београду и „Арена синеплекс" у Новом Саду, закључно са данашњим пројекцијама, пред публиком су била 22 премијерна наслова.

Програм у оба града почео је авантуристичком комедијом Астерикс и Обеликс у Британији у три-де технологији, у режији Лорена Тирарда.

Као и ранијих година, ревија у организацији дистрибутерске куће „Так вижн" понудила је комбинацију холивудских хитова, квалитетне европске и независне продукције у различитим жанровима.

Ревија је први пут од оснивања пресељена из репрезентативног Центра „Сава" у мултиплекс биоскоп у тржном центру.

За сада нису саопштени резултати, односно да ли је то утицало на посету и зараду и на који начин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара